Ta bolån och försörj dig genom jordbruk

För att förverkliga dina husdrömmar på landet och försörja dig genom jordbruk behövs ett bolån. Hos Nordax Bank kan du låna utan fast inkomst och trots betalningsanmärkningar. Det här är en gyllene chans för dig som inte har den bästa ekonomin.

Om du har drömmar om att flytta ut på landet och börja försörja dig genom jordbruk har du kommit till rätt plats. Det enda du behöver göra är att ta ett bolån, eller hur?

Det moderna samhället är dock precis som Nordax bank säger ”fullt av egenföretagande, projektanställningar, vikariat eller timarbete, för att nämna några” läs mer om bolån här.

På Nordax webbplats märker du snabbt att de tar hänsyn till samhällets förändringar och låter dig ansöka oavsett typ av anställningsform. Du kan till och med ansöka trots betalningsanmärkningar då Nordax Bank ofta har överseende och ser helheten på din ekonomiska situation. Anledningarna till att ta ett bolån hos Nordax Bank är många, bland annat erbjuds en låg ränta, enkel återbetalning, god affärsetik och bred kompetens.

Låg ränta

Till skillnad mot andra typer av lån har bolån en låg ränta, exempelvis erbjuder Nordax Bank bolåneräntor från 2,95 procent. Anledningen till dessa låga räntor är att långivaren har bostaden som säkerhet i fall låntagaren inte kan betala tillbaka. I värsta fall kan långivaren bestämma sig för att sälja bostaden för att få tillbaka pengarna.

Enkel återbetalning

Ett bolån betalas tillbaka under flera decennier och det säkerställer att du enkelt kan betala tillbaka varje månad. Dock kan du betala tillbaka större belopp än den månatliga betalningen om du får ekonomiskt utrymme för det.